Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de minimale huurtermijn van een container bij TickingTheBox?

De minimale huurtermijn bedraagt 14 dagen. Wanneer u kiest voor additionele reclame dan is de minimale huurtermijn 90 dagen.

Hoe wordt de container afgeleverd?

Wanneer u een container huurt wordt de wijze van aflevering direct afgestemd. Gebruikelijk is dat de container wordt gebracht met een zijlader. Dit is een voertuig dat voorzien is met een kraan. Hierdoor kan de container gemakkelijk op de door u gewenste plaats worden neergezet. Een andere mogelijkheid is dat de container wordt geleverd middels reguliere trailer. In dat geval dient u te beschikken over middelen om de container op te tellen, bijvoorbeeld een heftruck.

Hoe oud zijn de containers van TickingTheBox?

Normaal gesproken worden containers voor opslag gebruikt die minstens 10 jaar oud zijn. TickingTheBox heeft NIEUWE containers.

Heb ik een bouwvergunning nodig voor het plaatsen van een container?

Containers zijn gecategoriseerd als tijdelijk verplaatsbare gebouwen. Voor de meeste toepassingen is geen bouwvergunning nodig. Wanneer ze in een beschermd gebied of voor langere tijd worden gebruikt dan is het mogelijk dat er een vergunning moet worden aangevraagd.

Hoe zwaar zijn zeecontainers?

Een 20ft container weegt ongeveer 2,5 ton (leeg), een 40ft container ongeveer 4 ton.

Kunnen we langs komen op het depot in Moerdijk om containers uit te zoeken en/of onze eigen containers op te halen?

Ja, dat kan. Bezoekers zijn zeer welkom op ons terrein en uiteraard is het mogelijk om de containers zelf op te halen. U betaalt dan uiteraard geen transportkosten.

Welke mogelijkheden biedt Tickingthebox voor adverteren en merkversteviging?

Wij hebben twee type advertenties: U kunt kiezen voor een sticker met uw logo of afbeelding. De afmeting is 4 meter breed bij 1 meter hoog. Een andere mogelijkheid is een containerframe over de totale lengte van de container met uw keuze van afbeelding. Het is mogelijk om het containerframe 2x de hoogte van de container te geven.

Welke kleur hebben de containers van TickingTheBox?

Onze nieuwe containers zijn beschikbaar in rood, wit, blauw en oranje. Wanneer een andere kleur beter past bij uw bedrijfskleur kunnen wij deze uiteraard ook voor u in de gewenste kleur verven.

Uw klanten weten u te vinden

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u ook uw bekendheid verhogen en uw opslag slim regelen? Wij helpen u graag bij uw aanstaande event, verhuizing, of marketing-doelstelling.

Direct contact +31 (0)880 204 800

Prijs berekenen

Contact opnemen

Vul uw naam en e-mail adres in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.