Beachclubs

Extra ruimte met de juiste look & feel

Beachclubs

Extra ruimte met de juiste look & feel

Als aanvulling op uw strandpaviljoens zijn de containers zeer geschikt voor opslag van parasols en strandstoelen tijdens het seizoen. De’ beachlook’ geeft uw paviljoen extra cachet en een stoere, hippe uitstraling. Door slimme positionering valt uw paviljoen extra op en bent u een blikvanger op het weidse strand. Uw naam, logo of opvallende foto op het spandoekframe op de (dubbele) container valt van grote afstand al op.

In de winter herkenbaar opgeslagen

Slaat u uw paviljoen ’s winters op? Dan kan dat ook in uw eigen gepersonaliseerde containers. Vanzelfsprekend zijn containers hét middel om in de winter uw strandpaviljoen en inventaris in op te slaan. Waarschijnlijk doet u dit ook jaarlijks.

 

U kunt nu de combinatie maken van deze noodzakelijke opslag met het vergroten van uw naamsbekendheid. Wij zorgen ervoor dat de container uw look & feel heeft, uw naam zichtbaar is op (een aantal) van uw opslagcontainers en de locatie van uw opslag slim wordt gekozen.

Je eigen beachclub – een droom die je waarmaakt

POP-up beachclubs: de witte container van tickingthebox past geweldig op het strand. Van een dergelijk box maak je in een handomdraai je eigen beachclub waarin je ’s avonds je stoelen opbergt en overdag je muziek en drank zandvrij en in de schaduw houdt. Een eigen strandtent als regelmatige bezoeker van je favoriete strand. Een droom die je waar kunt maken met een witte container van tickingthebox. Uiteraard kun je ook één van onze andere kleuren gebruiken om je favoriete plek voor de zomer in te richten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Bij Tickingthebox bent u altijd welkom!

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u ook uw bekendheid verhogen en uw opslag slim regelen? Wij helpen u graag bij uw aanstaande event, verhuizing, of marketing-doelstelling.

Direct contact +31 (0)880 204 800

Prijs berekenen

Contact opnemen

Vul uw naam en e-mail adres in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.