Events

Sponsoring tijdens events met hoge spin-off

Events

Sponsoring op sportclubs, tijdens events zoals bijvoorbeeld Pinkpop of de invulling van de plaatselijke Koningsdag, uw bedrijf is er ongetwijfeld wel eens voor gevraagd. De gepersonaliseerde container is een uitstekend middel om uw bedrijf tijdens een dergelijk sponsorevent op een unieke wijze te presenteren. De slimme combinatie die te maken is met de opslag van middelen, zoals dranken of stoelen maakt uw bijdrage als sponsor bijzonder en aantrekkelijk.

U kunt bij voorbeeld denken aan sponsoring op een sportclub door het plaatsen van een container met uw spandoekframe . Uw container, waarbij de club ook nog kan genieten van extra opslagruimte, valt enorm op. Zeer in het oog springend en weer eens wat anders dan de borden langs het veld.

Heeft u wel eens overwogen om lokale evenementen te sponsoren?

Koningsdag ondersteund met een oranje container, sponsoring tijdens een jazzfestival of fancyfair in uw stad, allemaal uitgelezen mogelijkheden om uw bedrijf op unieke en opvallende wijze neer te zetten. Dat daarbij de container voor opslag gebruikt kan worden zorgt voor enorm veel mogelijkheden voor samenwerkingen en toepassingen.

Wat denkt u van uw eigen pop-up -store tijdens een evenement?

Niet alleen koningsdag leent zich uitstekend voor een pop-up-store uit een container. Ook tijdens de (lokale) evenementen is de nieuwe container een blikvanger en zeer praktische tijdelijke winkel.

Versterk uw merkbeleving

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u ook uw bekendheid verhogen en uw opslag slim regelen? Wij helpen u graag bij uw aanstaande event, verhuizing, of marketing-doelstelling.

Direct contact +31 (0)880 204 800

Prijs berekenen

Contact opnemen

Vul uw naam en e-mail adres in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Ik heb de voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.